Kako izgledaju naša pakiranja?

Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni.

 

Načini plaćanja

  • Gotovinom prilikom isporuke paketa (pouzećem)
  • Kreditnim ili debitnim karticama jednokratno (vrijedi za online plaćanje)
  • Uplatom na račun

U procesu kupnje, sami birate željeni način plaćanja. Telefonske i WhatsApp narudžbe plaćate isključivo kod preuzimanja. Cijena je ista za sve načine plaćanja.

Jednokratno plaćanje

Jednokratno prihvaćamo Visa, MasterCard, Maestro i Diners kartice svih banaka.

Načini dostave

  • Dostava putem GLS ili Hrvatske Pošte dostavne službe
  • Besplatno preuzimanje u Lovincu pored Zadra, uz prethodnu najavu
  • *NOVO* Preuzimanje malih i srednjih maslina u Zagrebu uz prethodni dogovor.
  • Velika Bonsai X i XL stabala se dostavljaju s našom organizacijom bilo gdje na području RH. Dostava se vrši kamionima s kranom pa je moguć jednostavan iskrcaj i potencijalna sadnja.

Uvjeti dostave

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt adrese navedene u Narudžbi. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi korisnik već do ulaza u zgradu.

Dostava se vrši putem GLS-a na području cijele Hrvatske osim za otoke na koje GLS ne dostavalja izravno – tada je dostavna služba Hrvatska Pošta. Dostava se naplaćuje 4,78€ (36kn) s uključenim PDV-om za narudžbe ispod 100€ (753,45kn) s uključenim PDV-om. Za sve ostale narudžbe, dostava je besplatna. Cijena dostave podložna je promjenama.

Rok isporuke za naručenu robu je 1-2 radna dana po primitku uplate. Iznimka mogu biti otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave. GLS ili HP komunicira s korisnikom oko statusa dostave.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Korisnik je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Korisnik je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Svi artikli su dostupni na skladištu. Sve narudžbe pristigle ujutro do 14:00h šalju se isti dan u 15:00h. Sve narudžbe pristigle poslije 14:00h šalju se sutradan u 15:00h. Ukoliko narudžba pristigne u petak iza 14:00h šalje se u ponedjeljak u 15:00h. Sve narudžbe pristigle dan prije praznika poslije 14:00h šalju se prvi radni dan u 15:00h.